Alivia stöttar alla som deltar i Spring mot Cancer

För Andreas Lindholm är löpning en naturlig del av livet. Han drivs av att träna på ett hälsosamt och trivsamt sätt. Därför startade han bloggen Naturligasteg för att hålla koll på sina träningsresultat.

Hösten 2016 insjuknade Andreas i ändtarmscancer och förutsättningarna ändrades totalt. Resan med behandlingar, operation av tarmsystemet och rehabilitering blev både lång och tuff.

– Jag önskar att jag själv hade kunnat behandlas med immunförsvarsterapi istället för kirurgi, säger Andreas som hoppas att icke-destruktiv terapi kan bli standard så att färre tvingas leva med kroniska följdproblem.

Andreas är igång med löpningen men nu har den fått en ny dimension. För varje kilometer han springer skänker han några kronor till CancerRehabFonden eller Cancerfonden. Insamlingen kallar han Spring mot cancer och nu hoppas han att fler vill vara med.

Dra på dig löpartröjan i Alivia RUN VXO Charity i Växjö

Den 19 oktober 2019 går Växjö Marathon och Alivia stöttar Andreas och alla andra löpare som drar på sig löpartröjan RUN VXO Charity och deltar. Alivia dubblar alla de bidrag som skänks via tröjorna.

– Vi är övertygade om att det behövs god cancerrehabilitering för att patienter ska kunna komma tillbaka till ett bra liv. Genom att stötta Spring mot cancer hoppas vi att fler kan ta sig ut i löparspåret efter sin behandling. Det är ett av våra bidrag i kampen mot cancer, säger Kent Andersson, VD på Alivia. 

Här kan du köpa den unika löpartröjan med ditt eget namn och bidra i kampen mot cancer. Vi ses i Växjö!