Samarbetspartners

Vi är många som jobbar för att hjälpa människor som drabbas av cancer. Här ser du några av de företag och organisationer vi har i vårt nätverk av samarbetspartners.

Caris Life Sciences
Tumörprofileringstjänst som kombinerar laboratorietester med klinisk forskning på biomarkörer för att hjälpa läkare utvärdera möjliga läkemedels- eller kliniska prövningsalternativ. Individuella rapporter genereras för varje patient och kan hjälpa läkare att anpassa cancerterapi som är specifika för patienters cancer/tumör.

Besök Caris Life Sciences

Foundation One
Validerat beslutsstöd baserat på Next Generation Sequencing (NGS) som utvecklats för att hjälpa till att matcha patienter med effektiva målinriktade behandlingar, immunterapier och deltagande i kliniska studier.

Besök Foundation One

Imagen Therapeutics
Imagen erbjuder ett cancerdiagnostiskt prov som mäter effektiviteten bland 56 olika kemoterapier att behandla cancerprov från patienter.

Besök Imagen Therapeutics

Martini-Klinik
Martini-Klinik är en privat specialistklinik för behandling av prostatacancer patienter. Kliniken behandlar årligen ca 5000 patienter. Med ca 2200 prostatacanceroperationer per år, är de det sjukhus som genomför de flesta s.k. radikaloperationer (prostatektomi) i världen.

Besök Martini-Klinik

Euro Accident
Euro Accident är Alivias försäkringsgivare. De är ett av Sveriges snabbast växande försäkringsbolag och finns i både Sverige och Danmark. En av anledningarna till att Alivia valde Euro Accident var att vi delar visionen om att hälsa och trygghet hänger ihop – både för individer och företag. 

Besök Euro Accident

Aleris
Ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark.

Besök Aleris

Uro Clinic
Skandinaviens ledande privata urologiska specialistklinik med fokus på avancerad diagnostik och kirurgi för sjukdomar i prostata.  

Besök Uro Clinic

HCA Healthcare UK
HCA är ledande inom onkologibehandling och driver ett antal prisbelönta sjukhus i UK som till exempel Leaders in Oncology Care, och Harley Street Clinic.

Besök HCA Healthcare UK

Docrates
Docrates är specialiserat på diagnostik, behandling och uppföljning av cancersjukdomar och har personal med hög kompetens inom alla delar av cancervården.

Besök Docrates